Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22816
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

40 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
20 g Lanýž
20 g Paprika červená
80 g Šunka dušená
4 ks Vejce slepičí
160 ml Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 072kJ
1% Sacharidy 2 g
10% Tuky 8 g
9% Sodík 185 mg
81% Bílkoviny 46 g

Vejce v aspiku postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout.

2

Polovinu množství aspiku nalijeme do misek a vychladíme. Na vychladlý aspik položíme půlky vařených vajec, položíme přes vejce proužky červené papriky, lanýže, přidáme hrášek, srolovaný plátek šunky a vše zalijeme druhou půlkou aspiku. Dáme vychladit a podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept