Jednoduchý recept

Vajíčka Rigoletto

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22822
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

Kuřecí pěna
25 g Máslo čerstvé
80 g Paštika játrová kuřecí
20 g Šalotka
25 ml Smetana 33% (šlehačka)
Vajíčka Rigoletto
120 ml Bešamel
40 g Chřest zelený
80 g Kohoutí maso
20 ml Protlak rajčatový
20 ml Smetana 12% (konzumní)
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 247kJ
2% Sacharidy 7 g
31% Tuky 23 g
14% Sodík 274 mg
28% Bílkoviny 16 g

Vajíčka Rigoletto postup přípravy receptu:

1

Vejce po jednom uvaříme jako ztracená a necháme vychladnout. Do bešamelu zamícháme rajčatový protlak a smetanu. Do kuřecí paštiky vmícháme máslo, smetanu, posekanou šalotku a vyšleháme do pěny.

2

Na dno mísy vložíme kuřecí pěnu, na ni položíme vejce, mezi ně poklademe kousky vařeného kohoutího masa, zalijeme rajčatovým bešamelem a doprostřed upravíme proužky chřestu.

3

Podáváme vychlazené jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept