Recept

Hovězí s bramborem na bylinkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22830

Ingredience

1 ks Bazalka
1 kg Brambory vařené
2 ks Cibule
800 g Hovězí svíčková
80 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Provensálské koření
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
300 ml Víno červené
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 777 kcal
Kilojoule 3 253kJ
18% Sacharidy 63 g
28% Tuky 21 g
46% Sodík 920 mg
90% Bílkoviny 51 g

Hovězí s bramborem na bylinkách postup přípravy receptu:

1

Maso nasolíme a necháme 1 hodinu uležet. Potom ho utřeme dosucha a svážeme jako rolku, potřeme olejem, opepříme a obalíme do alobalu s kořením. V pekáči rolku polijeme olejem, podlijeme vínem, přidáme čtvrtky cibule, stroužky česneku a kousky rajčat. Vše dusíme zakryté 1 a 1/2 hodiny na 180 °C doměkka.

2

Maso poté necháme 10 minut stát pod alobalem. 8 lístků bazalky a trochu petrželky nasekáme nadrobno a nasypeme na maso.

3

Výpek v hrnci povaříme, až se zredukuje na polovinu.

4

Maso okamžitě podáváme s omáčkou a vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept