Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 22832

Ingredience

1 špetka Bazalka sušená
455 g Hovězí maso mleté
55 g Mouka mandlová
2 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
55 g Sýr Čedar
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 47 kcal
Kilojoule 196kJ
0% Sacharidy 0 g
4% Tuky 3 g
2% Sodík 32 mg
9% Bílkoviny 5 g

Mini hamurger postup přípravy receptu:

1

Troubu si předehřejeme na 180°C nebo na stupeň 4. Připravíme si pečící plech, který vymažeme olivovým olejem.

2

V menší misce smícháme vejce, černý pepř, bazalku, mandlovou mouku a nastrouhaný sýr. Vzniklou směs přidáme k mletému hovězímu masu a mícháme, dokud se všechno pěkně nespojí. Poté ze směsi vytvoříme kuličky o průměru 1,5 cm. Dáme je na vymazaný plech a zploštíme na mini masové placičky, které potřeme olivovým olejem, aby se nám v troubě nevysušily.

3

Pečeme, dokud se nepropečou i uvnitř, cca 10-15 minut. Potom placičky otočíme a pečeme z druhé strany.

4

Když budou hotové, vytáhneme je z trouby a necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept