Recept

Polévka s tyrolskými knedlíčky

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2285
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Cibule
0,1 l Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hrubá
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
50 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
140 g Vepřová uzená plec
1 l Vývar z hovězích kostí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 567 kcal
Kilojoule 2 371kJ
15% Sacharidy 56 g
38% Tuky 29 g
64% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Polévka s tyrolskými knedlíčky postup přípravy receptu:

1

Postup při přípravě tyrolských knedlíčků je stejný jako při přípravě žemlových knedlíčků s tím, že přidáme uzené maso nakrájené na malé kostičky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept