Jednoduchý recept

Polévka pastýřská

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 2286

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
150 g Vepřová plec
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 628kJ
3% Sacharidy 10 g
13% Tuky 10 g
10% Sodík 192 mg
12% Bílkoviny 7 g

Polévka pastýřská postup přípravy receptu:

1

Drobně nakrájenou cibuli si zpěníme na másle, přidáme nadrobno nakrájené vepřové maso a osmahneme. Maso osolíme, podlijeme a dusíme cca 10 min.

2

Brambory nakrájené na kostičky přidáme k masu a opět dusíme.

3

Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme a přidáme k ostatnímu.

4

Polévku dolijeme potřebným množstvím vody a vaříme vše do měkka.

5

Hotovou polévku posypeme nasekanou petrželovou natí.

Poznámka

Podáváme s nasucho osmaženým chlebem. Vepřové maso můžeme použít jakékoliv.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept