Jednoduchý recept

Chléb s domácí paštikou a krevetovým máslem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22874

Ingredience

2 ks Ančovičky konzervované
1 ks Chléb konzumní
1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
250 g Játra kuřecí
250 g Krevety tygří - loupané
20 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Sůl
1 stroužek Česnek
1 ks Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 539kJ
15% Sacharidy 53 g
9% Tuky 7 g
3261% Sodík 65 g
52% Bílkoviny 29 g

Chléb s domácí paštikou a krevetovým máslem postup přípravy receptu:

1

Pět lžic másla rozpustíme s nasekanou cibulkou, prolisovaným stroužkem česneku a restujeme doměkka. Potom přidáme játra, 4 snítky nasekané šalvěje a dusíme 8 minut. Osolíme, opepříme a rozmixujeme s 5 dalšími lžícemi másla.

2

Krevety a ančovičky nasekáme se 4 lžícemi másla do pěny. Poté vmícháme citronovou šťávu a 1 lžíci nasekané petrželky, sůl a pepř. Chléb rozkrojíme na 12 plátků a na pečícím papíru je potřeme přibližně 6 lžícemi másla.

3

Pečeme 10 minut dozlatova. Polovinu plátků chleba potřeme paštikou, druhou polovinu krevetovým máslem. Okamžitě je podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept