Recept

Rybí polévka na provensálský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 22883
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
30 g Celer bulvový
2 stroužek Česnek
500 g Chléb pšeničný (bílý)
2 ks Cibule
1500 g Lín
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
2 ks Pórek
3 ks Rajčata
1 špetka Šafrán
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 610kJ
13% Sacharidy 48 g
4% Tuky 3 g
27% Sodík 546 mg
70% Bílkoviny 40 g

Rybí polévka na provensálský způsob postup přípravy receptu:

1

Připravíme si větší hrnec a do něj vložíme kousky ryb, které jsme naporcovali na podkovy. Nejvhodnější jsou kapři, líni nebo okouni.

2

K rybám přidáme cibuli, pórek, prolisovaný česnek, celer, oloupaná rajčata bez jadérek, petrželku, bobkový list, zalijeme vodou a dáme vařit. Osolíme opepříme a přidáme špetku šafránu. Vaříme 20 minut, polévku scedíme, vývar podáváme zvlášť s bílým pečivem a vedle na talíři vyrovnáme kousky ryb s trochou vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept