Jednoduchý recept

Úhoř smažený

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22890

Ingredience

25 ml Citronová šťáva
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
600 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 607kJ
2% Sacharidy 6 g
44% Tuky 33 g
10% Sodík 194 mg
28% Bílkoviny 16 g

Úhoř smažený postup přípravy receptu:

1

Budeme potřebovat menší, to znamená mladší úhoře. Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a lehce obalíme v mouce.

2

Na pánvi rozpálíme olej a špalíčky ryb opékáme ze všech stran dozlatova.

Poznámka

Podáváme s opečenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept