Jednoduchý recept

Rybí ragú z úhoře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22891

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
10 g Jíška instantní
100 ml Martell cognac
80 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý celý
20 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
5 g Tymián čerstvý
1200 ml Víno červené
1 kg Úhoř říční
3 stroužek Česnek
60 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 638 kcal
Kilojoule 2 671kJ
3% Sacharidy 11 g
50% Tuky 37 g
7% Sodík 142 mg
32% Bílkoviny 18 g

Rybí ragú z úhoře postup přípravy receptu:

1

Úhoře omyjeme, očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na menší špalíčky. Vložíme do hrnce, přidáme cibuli pokrájenou na kolečka, posekanou petrželku, bobkový list, prolisovaný česnek, tymián, celý pepř, osolíme, zalijeme vínem, koňakem, přivedeme k varu a vaříme 30 minut.

2

Vyjmeme rybí kousky a rozdělíme je na talíře. Omáčku scedíme, vmícháme máslo, zahustíme jíškou a povaříme ještě 3 minuty.

3

Kousky ryb přelijeme omáčkou a ozdobíme plátky orestovaných žampionů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept