Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22893
Kategorie: Maso

Ingredience

25 ml Citronová šťáva
80 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
25 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
1 kg Úhoř říční
60 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 772kJ
2% Sacharidy 6 g
49% Tuky 37 g
7% Sodík 132 mg
32% Bílkoviny 18 g

Úhoř po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Úhoře očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Smažíme na másle dozlatova.

2

Kousky úhoře rozdělíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, posypeme posekanou petrželkou a přelijeme máslem, ve kterém jsme orestovali plátky žampionů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept