Sladké papriky Cubanelle - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sladké papriky Cubanelle
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | jindrichova1 |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (38%) |
ID receptu: | 22894 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
15 ml | Olej olivový |
7 ks | Paprika červená |
2 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 344,7mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 208,6mg |
Vitamín E | 2,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika červená, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sladké papriky Cubanelle postup přípravy receptu:
1 | Troubu předehřejeme na gril. |
2 | Ve velké zapékací míse smícháme olivový olej a sůl, aby byl povrch mísy pokryt. Přebytečný olej (bude jej spousta) natřeme na papriky nakrájené na kousky, dokud nebudou zcela promaštěné. Grilujeme v troubě 20-30 minut, dokud papriky nezměknou a lehce nezhnědnou. Nesmí se však připálit. |