Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 22896

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 ks Jablka
1 špetka Kmín celý
1 kávová lžička Med včelí
0,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
30 ml Ocet jablečný
2535 ml Voda pitná
0,5 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 60 kcal
Kilojoule 249kJ
3% Sacharidy 10 g
3% Tuky 2 g
1% Sodík 27 mg
1% Bílkoviny 0 g

Polské kyselé zelí postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci rozpálíme máslo a přidáme nasekanou cibuli a kmín. Restujeme 5-7 minut, dokud nezměkne a nezhnědne. Vytáhneme z hrnce a dáme stranou. Nastrouháme si zelí, oloupeme jablko a zbavíme se jádřince. Do hrnce dáme všechny ostatní přísady. Přivedeme k varu a necháme 45 minut provařit.

2

Necháme přísady úplně vyvařit. Pokud máme moc vody, vyvaříme ji tak, aby v ní zelí neplavalo. Vmícháme cibulovou směs a podáváme.

Poznámka

Semínka můžeme zkusit po 3 měsících po odeznění příznaků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept