Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 22905
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 stroužek Česnek
150 ml Omáčka Aioli
600 g Rohlíky bílé
5 g Tymián čerstvý
1000 g Úhoř říční
300 ml Víno bílé
1200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 705 kcal
Kilojoule 2 948kJ
16% Sacharidy 57 g
53% Tuky 40 g
36% Sodík 711 mg
42% Bílkoviny 24 g

Úhoř jako předkrm postup přípravy receptu:

1

Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj kousky úhoře. Přisypeme posekané bylinky, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Přilijeme bílé víno a povaříme 30 minut. Scedíme a necháme vychladnout.

2

Podáváme jako předkrm s bílým pečivem a zeleninovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept