Recept

Polévka s mušlemi na víně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22906

Ingredience

1 ks Brambory rané
2 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
200 g Jogurt bílý
1,5 kg Mušle slávky
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
170 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 605kJ
7% Sacharidy 26 g
18% Tuky 14 g
42% Sodík 845 mg
60% Bílkoviny 34 g

Polévka s mušlemi na víně postup přípravy receptu:

1

Mušle očistíme a pět minut povaříme přikryté na víně. Ty, co se neotevřou, vyhodíme. Tekutinu scedíme a uschováme. Mušle vyloupeme.

2

Na oleji osmažíme nasekanou cibuli, dva prolisované stroužky česneku, pokrájený celer a nasekanou šalotku. Přidáme vyloupané mušle, vývar, kostičky brambor a kostičky oloupaných rajčat. Vaříme je pomalu dvacet pět minut. Vmícháme petrželku, pepř.

3

Pokrm podáváme okamžitě s několika lžicemi jogurtu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept