Jednoduchý recept

Tatarský úhoř

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22907
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 stroužek Česnek
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 ml Olej olivový
240 ml Omáčka tatarská
80 g Strouhanka
2 kávová lžička Sůl
10 g Tymián čerstvý
1000 g Úhoř říční
4 ks Vejce slepičí
300 ml Víno bílé
1200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 953 kcal
Kilojoule 3 986kJ
9% Sacharidy 32 g
101% Tuky 76 g
68% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Tatarský úhoř postup přípravy receptu:

1

Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na válečky.

2

Do zeleninového vývaru přidáme bylinky, česnek, víno, bobkový list, tymián, vložíme do něj ryby a povaříme 15 minut. Scedíme a necháme okapat.

3

Každý váleček osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

4

Podáváme s tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept