Jednoduchý recept

Parma ve vývaru z bílého vína

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22909
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
400 g Brambory vařené
20 g Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
60 g Cibule
160 ml Omáčka Aioli
800 g Parma
5 g Pepř černý celý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
5 g Tymián čerstvý
1200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 830 kcal
Kilojoule 3 474kJ
9% Sacharidy 32 g
45% Tuky 34 g
23% Sodík 458 mg
78% Bílkoviny 44 g

Parma ve vývaru z bílého vína postup přípravy receptu:

1

Do vína přisypeme pokrájenou cibuli, posekanou petrželku, řapíkatý celer, tymián, bobkový list, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Očištěnou rybu povaříme v ochuceném víně asi 30 minut.

2

Scedíme, necháme okapat a rybu naporcujeme.

3

Podáváme s vařeným bramborem a omáčkou aioli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept