Jednoduchý recept

Parma po mlynářsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22913

Ingredience

25 ml Citronová šťáva
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
1000 g Parma
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 463kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 129 mg
62% Bílkoviny 35 g

Parma po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou rybu nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

2

Na větší pánvi rozpustíme máslo a parmu osmažíme po obou stranách. Rybu položíme na oválný tác a pokapeme citronovou šťávou.

3

Ke zbytku másla na pánvi přidáme ještě dvě lžíce másla a rozehřejeme. Tímto máslem parmu přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept