Recept

Mečoun ve vinných listech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 22941
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Česnek
600 g Filé z mečouna
50 g Máta
100 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
40 g Strouhanka
5 g Sůl
40 g Sýr Parmezán
12 ks Vinné listy

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 760 kcal
Kilojoule 3 180kJ
17% Sacharidy 60 g
54% Tuky 40 g
44% Sodík 879 mg
92% Bílkoviny 52 g

Mečoun ve vinných listech postup přípravy receptu:

1

Vinné listy spaříme ve vařící vodě a opatrně osušíme utěrkou. Rybí maso potřeme podrceným česnekem, pak olejem a horní stranu posypeme strouhankou a nastrouhaným parmezánem. Přidáme pár lístků máty, špetku soli a špetku čersvě umletého pepře.

2

Na talíř rozložíme 2 vinné listy, na každý pár přes sebe přeložených 1istů položíme kus mečouna a pokryjeme ho dalším vinným listem. Horní listy potřeme olejem. Nakonec vytvoříme 4 balíčky a každý zabalíme do hliníkové folie.

3

Potřeme olejem plech na pečení, dáme na něj balíčky a v troubě předehřáté na 180 °C je asi 15 minut pečeme. Po upečení baličky rozbalíme a rybí maso pokrájíme na kosočtverečky. Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept