Jednoduchý recept

Zapékaná parma

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22946

Ingredience

25 ml Citronová šťáva
200 ml Hovězí vývar základní
100 ml Olej olivový
800 g Parma
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
30 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé
2 ks Šalotka
80 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 591kJ
4% Sacharidy 14 g
26% Tuky 20 g
13% Sodík 262 mg
53% Bílkoviny 30 g

Zapékaná parma postup přípravy receptu:

1

Vybereme menší rybu, očistíme, nařízneme a vložíme do pekáčku. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Šalotku nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, petrželku posekáme.

2

Rybu zasypeme šalotkou a petrželkou, poklademe plátky žampionů, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a posypeme lehce strouhankou.

3

Pečeme při střední teplotě asi 40 minut. Občas můžeme podlévat vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept