Recept

Štika na červeném víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 22947

Ingredience

1 ks Bobkový list
600 g Brambory vařené
20 g Celer - nať
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
5 g Tymián čerstvý
300 ml Víno červené
2 stroužek Česnek
1000 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 966kJ
7% Sacharidy 26 g
1% Tuky 1 g
19% Sodík 375 mg
38% Bílkoviny 21 g

Štika na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, nařízneme a vložíme do pekáčku. Cibuli nakrájíme nadrobno, petželku s tymiánem posekáme, celerovou nať pokrájíme najemno, česnek prolisujeme. Rybu posypeme bylinkami a česnekem, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem.

2

Pečeme při střední teplotě 45 minut. Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept