Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22948

Ingredience

40 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
200 g Rohlíky bílé
1 kávová lžička Sůl
1000 ml Vývar rybí
1000 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 148kJ
7% Sacharidy 25 g
10% Tuky 7 g
33% Sodík 661 mg
47% Bílkoviny 26 g

Pilaf se štičím masem postup přípravy receptu:

1

Filety ze štiky pokrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a kousky masa lehce orestujeme. Rybí vývar v hrnci zahřejeme, přidáme posekanou petrželku, vložíme osmažené kousky ryb a vaříme 5 minut.

2

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept