Pilaf se štičím masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pilaf se štičím masem
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 22948 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
30 g | Máslo čerstvé |
40 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
0,5 kávová lžička | Pepř černý mletý |
20 g | Petržel kudrnka |
200 g | Rohlíky bílé |
1000 g | Štika obecná |
1 kávová lžička | Sůl |
1000 ml | Vývar rybí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 930,7mg |
---|---|
Cholesterol | 72,7mg |
Draslík | 162,9mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,4mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 8,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Vývar rybí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Petržel kudrnka, Rohlíky bílé, Štika obecná mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pilaf se štičím masem postup přípravy receptu:
1 | Filety ze štiky pokrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a kousky masa lehce orestujeme. Rybí vývar v hrnci zahřejeme, přidáme posekanou petrželku, vložíme osmažené kousky ryb a vaříme 5 minut. |
2 | Podáváme s bílým pečivem. |