Jednoduchý recept

Rýžový pilaf se štikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22950

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
200 ml Omáčka Kari
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
300 ml Vývar rybí
800 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 957kJ
11% Sacharidy 40 g
34% Tuky 25 g
15% Sodík 292 mg
35% Bílkoviny 20 g

Rýžový pilaf se štikou postup přípravy receptu:

1

Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přisypeme rýži a necháme restovat asi minutu. Podlijeme vývarem, zakryjeme a necháme dusit 20 minut.

2

Na jiné pánvi rozpustíme dvě lžíce másla, přidáme kousky štiky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme.

3

Maso vmícháme do rýže a podáváme s kari omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept