Jednoduchý recept

Štika ve vlastním vývaru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22951

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
30 g Karotka
150 ml Omáčka rybí
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
5 g Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek
800 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 88 kcal
Kilojoule 370kJ
1% Sacharidy 4 g
1% Tuky 1 g
103% Sodík 2 g
30% Bílkoviny 17 g

Štika ve vlastním vývaru postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme vodu, víno a vložíme naporcovanou štiku. Přisypeme posekanou petrželku, pokrájenou cibuli, karotku, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a vaříme 30 minut.

2

Scedíme a štiku podáváme s rybí omáčkou. Vývar použijeme na polévku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept