Jednoduchý recept

Kapr na červeném víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 22952
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
20 g Celer - nať
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
5 g Jíška instantní
1200 g Kapr obecný
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 kávová lžička Sůl
5 g Tymián čerstvý
500 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 551kJ
2% Sacharidy 5 g
20% Tuky 15 g
12% Sodík 233 mg
65% Bílkoviny 36 g

Kapr na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Kapra zbavíme šupin, očistíme a vložíme do pekáčku. Přisypeme pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek, posekanou petrželku, tymián, bobkový list, posekanou celerovou nať, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem. Pečeme při střední teplotě 40 minut.

2

Kapra vyjmeme a upravíme na oválný talíř. Omáčku v pekáčku zahustíme jíškou, přidáme lžíci másla, lžičku sardelové pasty a ještě 5 minut povaříme. Přecedíme přes sítko a kapra na talíři omáčkou přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept