Jednoduchý recept

Périgordské mlíčí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22959
Kategorie: Maso

Ingredience

250 ml Bešamel
600 g Brambory pečené
30 g Lanýž
60 g Máslo čerstvé
600 g Mlíčí z kapra
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Gruyére
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 656 kcal
Kilojoule 2 743kJ
21% Sacharidy 75 g
42% Tuky 31 g
29% Sodík 583 mg
36% Bílkoviny 20 g

Périgordské mlíčí postup přípravy receptu:

1

Mlíčí povaříme 3 minuty v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozpustíme máslo a mlíčí krátce orestujeme. Vložíme do pekáčku, zalijeme bešamelem, na povrch položíme plátky lanýže, zasypeme sýrem a zapečeme v předehřáté troubě 10 minut.

2

Podáváme s opečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept