Jednoduchý recept

Mník po mlynářsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22964
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory pečené
25 ml Citronová šťáva
80 g Máslo čerstvé
600 g Mník
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 617 kcal
Kilojoule 2 580kJ
21% Sacharidy 77 g
24% Tuky 18 g
19% Sodík 371 mg
65% Bílkoviny 37 g

Mník po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Filety z mníka nakrájíme na řízečky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

2

Na pánvi rozehřejeme lžíci másla a řízečky osmažíme po obou stranách. Řízečky vyndáme z pánve a upravíme na talíře. Na pánev ke zbylému máslo přidáme ještě dvě lžíce másla, rozehřejeme a řízečky na talířích přelijeme. Nakonec pokapeme citronovou šťávou.

3

Jako příloha jsou vhodné pečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept