Jednoduchý recept

Cannelloni s krabem a čekankou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 22967
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

500 g Cannelloni
1 ks Čekanka
1 ks Citrony
750 g Krabí maso mražené
225 g Majonéza
20 ml Olej olivový extra panenský
5 g Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
225 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 660 kcal
Kilojoule 2 763kJ
19% Sacharidy 68 g
41% Tuky 31 g
61% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 32 g
Cannelloni s krabem a čekankou

Cannelloni s krabem a čekankou postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.

2

Uvaříme cannelloni podle návodu na obalu. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme olej a uvařené těstoviny osmažíme dokřupava, vyjmeme a osušíme na ubrousku.

3

V míse smícháme krabí maso, pepř a citronovou šťávu, touto směsí naplníme cannelloni a naklademe do zapékací mísy. Posypeme paprikou a zapékáme 15 minut.

4

Opranou čekanku rozložíme na talíře a na ni vyskládáme porce cannelonni. Podáváme s cherry rajčaty.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept