Lososí kotlety Pojarski - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Lososí kotlety Pojarski
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 22968 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
400 g | Brambory pečené |
60 g | Chléb pšeničný (bílý) |
300 g | Losos - filety |
100 g | Máslo čerstvé |
40 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
160 g | Okurky |
1 špetka | Pepř černý mletý |
25 ml | Smetana 12% (konzumní) |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 55g |
---|---|
Cholesterol | 47,5mg |
Draslík | 885,6mg |
Vláknina | 18g |
Vitamín A | 126,6mg |
Vitamín B6 | 0,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,8mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 20,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory pečené, Chléb pšeničný (bílý), Losos - filety, Okurky, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Smetana 12% (konzumní) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Lososí kotlety Pojarski postup přípravy receptu:
1 | Lososí maso bez kůže a kostí pomeleme nebo pokrájíme najemno, smícháme se dvěma lžícemi másla a bílým chlebem bez kůrky namočeným ve smetaně. Osolíme, opeříme a vše prohněteme, až vznikne těsto. Vytvarujeme placičky velikosti kotlet, obalíme v mouce a usmažíme na másle. |
2 | Rozdělíme na talíře, jako oblohu použijeme pokrájené salátové okurky a jako příloha jsou vhodné pečené brambory. |