Losos po mlynářsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Losos po mlynářsku
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | ondra |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 22983 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
400 g | Brambory pečené |
600 g | Losos - filety |
80 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
150 g | Salát okurkový |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 46g |
---|---|
Cholesterol | 102,0mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 16g |
Vitamín A | 185,5mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,5mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 30,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory pečené, Losos - filety, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Salát okurkový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Losos po mlynářsku postup přípravy receptu:
1 | Filety z lososa osolíme, opepříme a obalíme v mouce. |
2 | Na pánvi rozpustíme máslo a filety na něm usmažíme z obou stran. Filety vyjmeme z pánve a upravíme na talíře. Ke zbytku másla na pánvi přidáme 2 lžíce čerstvého másla, rozehřejeme a smažené filety jím přelijeme. |
Poznámka
Podáváme se zeleninovým salátem a pečenými bramborami.