Jednoduchý recept

Pstruh namodro

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22986
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory vařené
60 g Máslo čerstvé
100 ml Ocet vinný
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 258kJ
8% Sacharidy 30 g
34% Tuky 26 g
34% Sodík 680 mg
79% Bílkoviny 44 g

Pstruh namodro postup přípravy receptu:

1

Pstruhy očistíme, vykucháme, pokropíme octem a vhodíme do vroucí vody s octem. Vaříme přibližně 7 minut. Scedíme a necháme okapat. Rozdělíme na talíře, osolíme a přelijeme rozpuštěným máslem.

2

Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept