Jednoduchý recept

Ančovičky jako předkrm

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22994

Ingredience

4 ks Ančovičky konzervované
60 ml Olej olivový
2 ks Paprika červená
5 g Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 006kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 19 g
83% Sodík 2 g
24% Bílkoviny 14 g

Ančovičky jako předkrm postup přípravy receptu:

1

Dobře očistěné paprik omyjeme je a osušíme rozkrojíme je, vyjmeme jádřinec a dáme je pod gril rozpálený na 220 °C. Necháme je 6-10 minut péci, aby šla dobře sloupnout slupka. Potom je oloupeme, pokrájíme a rozložíme na servírovací mísu.

2

Ančovičky zbavíme soli a kostí, nakrájíme je na kousky a naskládáme na papriky. Vše okořeníme čersvě mletým pepřem, přelijeme olejem a před podáváním necháme 30 minut odpočinout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept