Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23000

Ingredience

2 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
1 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 kávová lžička Cukr krupice
2 kávová lžička Koriandr mletý
500 g Okra - Ibišek jedlý
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 945kJ
6% Sacharidy 21 g
21% Tuky 15 g
4% Sodík 79 mg
8% Bílkoviny 5 g

Okra se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Rajčata ponoříme na třicet sekund do horké vody, pak je zchladíme, oloupeme a nasekáme je na kousky. Z okry uřízneme stonky.

2

Na oleji osmahneme plátky cibule a drcený koriandr, až začnou chytat barvu. Pak přidáme celou okru, tři prolisované stroužky česneku a pokračujeme jednu minutu. Pomalu pak vmícháme rajčata a cukr a dusíme je dvacet minut, až okra změkne. Poté přimícháme kůru a šťávu, sůl, pepř, cukr a okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept