Recept

Plněná rajčata s tuňákem a mexickou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23011
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

10 g Bazalka
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
100 g Majonéza
20 ml Omáčka sójová
5 g Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý celý
8 ks Rajčata
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ml Tabasco
150 g Tuňák v oleji
250 g Zeleninová směs mexická - Bonduel

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 566kJ
5% Sacharidy 19 g
35% Tuky 27 g
11% Sodík 211 mg
29% Bílkoviny 16 g

Plněná rajčata s tuňákem a mexickou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Omyjeme rajčata, odkrojíme vršky, vnitřek vydlabeme a dáme do mísy, rajčata otočíme a položíme na podložku, aby vytekla šťáva.

2

V osolené vodě povaříme 5 minut zeleninovou směs, poté ji necháme okapat a vychladnout. Tuňáka vyndáme z oleje a také necháme vykapat. Do mísy k vydlabaným vnitřkům rajčat přidáme prolisovaný česnek, cibuli nakrájenou najemno, majonézu, smetanu, tabasco a sojovou omáčku. Podle chuti osolíme, opepříme, vymícháme dohladka. Do omáčky vložíme zeleninu a kousky tuňáka, jemně promícháme a poté naplníme rajčata. Vršky ozdobíme bazalkovými listy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept