Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 23012
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Česnek
50 g Cibule
250 ml Mléko plnotučné
5 g Pepř černý mletý
150 g Sleď Baltický marinovaný
150 g Tvaroh tučný
1 ks Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 097kJ
7% Sacharidy 25 g
15% Tuky 11 g
0% Sodík 1 mg
27% Bílkoviny 15 g

Topinky se sleděm postup přípravy receptu:

1

Plátky sledě vykostíme, dáme do mísy, zalijeme mlékem a necháme asi 2 hodiny stát. Občas je obratíme. Potom je scedíme a osušíme utěrkou. Zeleninu nahrubo nasekáme.

2

Plátky pokrájíme na kousky, dáme do mixéru, přidáme tvaroh a vše trochu rozmixujeme. Přidáme česnek a cibulku, špetku mletého pepře a rozmixujeme v hladkou a homogenní krém. Přendáme ho do misky a uložíme do chladničky.

3

Veku rozkrájíme na krajíčky tlusté asi 1 cm a v troubě předehřáté na 180 °C je lehce opečeme. Před podáváním vyndáme krém z ledničky a většinu namažeme na krajíčky veky. Zbytkem naplníme cukrářský sáček, topinky jím ozdobíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept