Jednoduchý recept

Carpaccio z mečouna

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23016
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

300 g Filé z mečouna
8 ks Nakládaný zelený pepř
100 ml Olej olivový
8 ks Pepř černý celý
60 g Řeřicha
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 161kJ
14% Sacharidy 52 g
41% Tuky 31 g
30% Sodík 593 mg
43% Bílkoviny 24 g

Carpaccio z mečouna postup přípravy receptu:

1

Rybí maso omyjeme a osušíme v utěrce. Dáme ho do mísy, posypte zrníčky černého a zeleného pepře a špetkou soli. Necháme 12 hodin v ledničce.

2

Vyndáme mísu z ledničky, vyhodíme pepř a zalijeme rybí maso olivovým olejem. Na dalšich 24 hodin všechno vratíme do ledničky a během této doby maso několikrát obratíme.

3

Před podáváním omyjeme řeřichu, scedíme ji osušíme a posypeme jí servírovací mísu.

4

Na řeřichu položíme rybi maso vyndané z ledničky a pokrájené na tlustší plátky. Posypte je nahrubo podrcenymí zrníčky červeného a zeleného pepře, přelijeme trochou oleje z marínády a neseme na stůl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept