Jednoduchý recept

Vařená bachně (treska)

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23025
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
250 g Brambory
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
400 g Treska skvrnitá
5 g Tymián čerstvý
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 268kJ
7% Sacharidy 24 g
39% Tuky 29 g
29% Sodík 584 mg
82% Bílkoviny 46 g

Vařená bachně (treska) postup přípravy receptu:

1

Rybu naporcujeme na podkovy, vložíme do hrnce s vodou, přidáme posekanou petrželku, tymián, bobkový list, cibuli, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Přivedeme k varu, vaříme přibližně 30 minut. Po 15 minutách vaření přidáme pokrájené brambory, aby se treska i brambory dovařily současně.

2

Scedíme, vývar použijeme na polévku, rybu s bramborami podáváme samostatně. Přelijeme rozpuštěným máslem, do kterého jsme přimíchali nadrobno pokrájené vařené vejce.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept