Hot dog s jemnou hořčicí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hot dog s jemnou hořčicí
Hot dog s jemnou hořčicí
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 23047 |
Kategorie: | Předkrmy |
Ingredience
2 dl | Barbecue omáčka |
150 ml | Hořčice |
1 ks | Okurky nakládané |
12 ks | Párky Frankfurtské |
12 ks | Rohlíky bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 25,0mg |
Draslík | 41,2mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,4mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Barbecue omáčka, Okurky nakládané mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Párky Frankfurtské, Rohlíky bílé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hot dog s jemnou hořčicí postup přípravy receptu:
1 | Ohřejeme omáčku barbecue, rošt grilu potřeme olejem. Rozložíme na něj frankfurtské párky a pomalu zvyšujeme teplotu, aby párky nepopraskaly. Opékáme přibližně 10 minut, až získáme křupavou kůrčičku, průběžně potíráme omáčkou barbecue. Pečivo podélně rozkrojíme tak, aby z jedné strany zůstalo spojené, otevřenou stranou položíme na krátkou chvíli na gril, aby se prohřálo. Frankfurtský párek vložíme do rozkrojeného rohlíku, spojíme a hřbet párku ozdobíme vlnkou hořčice. Podáváme s kyselou okurkou. |
Poznámka
Servírujeme teplé.