Jednoduchý recept

Bachně po provensálsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23051
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
600 g Brambory vařené
2 stroužek Česnek
60 g Cibule
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1000 g Treska skvrnitá
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 440kJ
12% Sacharidy 45 g
23% Tuky 17 g
37% Sodík 733 mg
93% Bílkoviny 52 g

Bachně po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Rybu nakrájíme na plátky, vykostíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

2

Cibuli krájíme na drobno, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na kostičky. Česnek prolisujeme.

3

Na hlubší pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, necháme zpěnit. Přidáme rybu, 2 minuty opékáme, kousky ryby obracíme. Vložíme rajčata, posekanou petrželku, bobkový list, česnek, zalijeme vínem. Hrnec přiklopíme a necháme dusit 15 minut.

4

Porce upravíme na talíře, podáváme s vařeným bramborem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept