Recept

Zeleninový salát a ančovičková zálivka s křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23052
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

5 g Ančovičky konzervované
1 g Čekanka
0,5 ks Cibule
100 g Fazolové lusky zelené
50 g Křen
175 g Majonéza
1 ks Okurka salátová
1 ml Tabasco
0,5 l Voda pitná
2 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 423kJ
2% Sacharidy 9 g
46% Tuky 34 g
14% Sodík 280 mg
4% Bílkoviny 2 g

Zeleninový salát a ančovičková zálivka s křenem postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme fazolové lusky. Jakmile změknou, vyjmeme je z vody a propláchneme. Očištěnou salátovou okurku nakrájíme na kolečka, přidáme k ní na nudličky nakrájené listy čekanky a vše promícháme s prochladlými fazolovými lusky.

2

Nyní připravíme zálivku. Majonézu smícháme s najemno nastrouhaným křenem, nasekanými ančovičkami a najemno nakrájenou cibulkou. Podle chuti přidáme worcesterovou omáčku a tabasco.

3

Hotovou zálivku promícháme se zeleninou a necháme chvíli odpočinout, aby se všechny chutě spojily.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept