Jednoduchý recept

Pilaf z tresky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23059

Ingredience

1 ks Bobkový list
60 g Cibule
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový
400 ml Omáčka rajčatová
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
400 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 712 kcal
Kilojoule 2 979kJ
27% Sacharidy 96 g
24% Tuky 18 g
57% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Pilaf z tresky postup přípravy receptu:

1

Maso z tresky nakrájíme na malé kousky, osolíme, opeříme a obalíme v mouce.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli, necháme zpěnit a přisypeme rýži. Podlijeme rybím vývarem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, zakryjeme pokličkou a necháme 15 až 20 minut dusit.

3

Na jiné pánvi rozpálíme olej a kousky ryby na něm usmažíme dozlatova.

4

Rybu s rýží promícháme, vyndáme bobkový list a podáváme jako hlavní chod s rajčatovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept