Jednoduchý recept

Dušená treska

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23061
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
70 ml Mléko polotučné
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 466 kcal
Kilojoule 1 949kJ
9% Sacharidy 31 g
31% Tuky 24 g
34% Sodík 682 mg
57% Bílkoviny 32 g

Dušená treska postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky osolíme, opepříme a lehce posypeme mletou paprikou.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme filety a zprudka opečeme po obou stranách. Zalijeme mlékem, přiklopíme pokličkou a necháme dusit asi 2 minuty.

3

Filety rozdělíme na talíře a podáváme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme vmíchali vařené vejce pokrájené nadrobno.

Poznámka

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept