Jednoduchý recept

Fazole, kukuřice a cizrna s rajčatovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23070
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

3 ml Citronová šťáva
100 g Cizrna
150 g Fazole červené sterilované
100 g Kukuřice cukrová nakládaná
3 ml Ocet Sherry
12 ml Olej rostlinný
1 g Petržel - nať
40 g Protlak rajčatový
1 ks Salát ledový

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 769kJ
8% Sacharidy 29 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 120 mg
15% Bílkoviny 8 g

Fazole, kukuřice a cizrna s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Fazole s kukuřicí vysypeme do síta a propláchneme studenou vodou. Poté vložíme do misky. Ledový salát omyjeme od nečistot a natrháme. Natrhané kousky salátu promícháme s kukuřicí, fazolemi a uvařenou cizrnou.

2

Rajčatový protlak, ocet a citronovou šťávu vyšleháme. Do této směsi postupně vešleháme olej. Jakmile se všechny přísady spojí a omáčka bude hladká, přidáme k ní nasekanou perželku.

3

Hotovou omáčku promícháme se salátem a necháme chvíli odpočinout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept