Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23081
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
80 g Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1000 g Langusta
75 g Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
5 g Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 645kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
33% Sodík 661 mg
68% Bílkoviny 38 g

Langusta se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Langustu omyjeme, oloupeme,cibuli omyjeme. Cibuli a celer

2

jemně pokrájíme. Ve vařící vodě spaříme rajčata, scedíme je, oloupeme, zbavíme semínek a v cedníku necháme okapat. Pokrájíme na kostičky. Dáme do mísy, přidáme pokrájenou cibuli a celer, špetku soli, špetku čerstvého mletého pepře. Vše zalijeme olejem a promícháme.

3

Do většího hrnce nalijeme 2 litry vody, přilijeme víno, přidáme bobkový list a přivedeme vodu k varu. Osolíme a langustu vaříme cca 10 minut. Poté vyndáme.

4

Maso vybereme, pokrájíme, navršíme na kostičky rajčat, červenou cibuli a celer. Hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept