Recept

Houbový salát s klobásou a fazolkami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 23093
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Fazole bílé
250 g Houby čerstvé
200 g Klobása Dunajská
80 ml Olej olivový
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 694kJ
12% Sacharidy 42 g
55% Tuky 41 g
4% Sodík 85 mg
53% Bílkoviny 30 g

Houbový salát s klobásou a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Fazole povaříme 8 minut v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a stáhneme z nich tuhou slupku. Pokrájenou klobásu na oleji 3 minuty osmahneme. Obsah pánve přelijeme i s olejem k fazolím. Směs promícháme a nechá vychladnout.

2

Pažitku (množství určíme dle vlastní chuti) nasekáme a se solí a pepřem ji vmícháme k fazolím. Houby chvilku podusíme a přidáme také k fazolím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept