Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23094
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Ocet vinný
10 ml Olej arašídový (podzemnicový)
30 ml Olej olivový
60 g Petržel - nať
5 g Sůl
400 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí
1,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,335 kcal
Kilojoule 5 585kJ
27% Sacharidy 97 g
75% Tuky 56 g
121% Sodík 2 g
183% Bílkoviny 103 g

Treska po židovsku postup přípravy receptu:

1

Očistíme petrželku a jemně nasekáme společně s oloupaným

2

stroužkem česneku. Rozklepneme vejce a rozdělíme na bílky a žloutky. V míse smícháme mouku s olivovým olejem, žloutky a potřebným množstvím vody (asi 1,5 d1), vymícháme ze všech ingrediencí těstíčko a necháme 1 hodinu odpočívat.

3

Po hodině dáme do těstíčka v octě promyté, scezené, vykostěné a nasekané rybí maso, přidáme nasekanou petrželku s česnekem a nakonec z bílků a špetky soli vyšlehaný tuhý sníh.

4

Do rozpáleného oleje postupně dáme naběračku směs a po obou stranách osmažíme dozlatova. Karbanátky přendáme na savý kuchyňský papír a necháme vsáknout nadbytečný tuk. Hotové karbanátky přendáme na servírovací mísu a podáváváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept