Recept

Krevety s rajčaty, bazalkou a fazolemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23103
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

8 ks Bazalka
2 ks Česnek
1000 g Fazole bílé
20 ks Krevety tygří - loupané
60 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
3 g Šalvěj čerstvá
5 g Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

227% Kalorie 4,486 kcal
Kilojoule 18 768kJ
85% Sacharidy 305 g
157% Tuky 117 g
215% Sodík 4 g
2151% Bílkoviny 1,210 g

Krevety s rajčaty, bazalkou a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Vyloupeme a propereme fazole, nasypeme je do hrnce se 2 litry studené vody, přidáme šalvěj, 2 neoloupané stroužky česneku a

2

1 lžíci olivového oleje. Všechno necháme při mírné teplotě 50 minut vařit a potom fazole scedíme.

3

Očistíme krevety a povaříme asi 5 minut v mírně osolené vodě. Scedíme, vyloupeme a odstraníme z černé střívko.

4

Dáme krevety a uvařené fazole na servírovací mísu, přidáme omytá a na kostičky pokrájená rajčata, bazalkové listy, sůl, pepř a zbývající olej. Vše promícháme a podáváme na malých talířích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept