Jednoduchý recept

Grilovaný ďas na fenyklu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23127

Ingredience

2 ks Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1500 g Mořský ďas
100 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 l Pernod
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 449kJ
0% Sacharidy 1 g
23% Tuky 18 g
8% Sodík 157 mg
56% Bílkoviny 32 g

Grilovaný ďas na fenyklu postup přípravy receptu:

1

Do očištěné ryby uděláme 4 zářezy po obou stranách. Potřeme ji olejem, solí, pepřem, do břišní dutiny a zářezů nasypeme kousky kopru. Rybu necháme odležet.

2

Fenykl si očistíme, nakrájíme na plátky, potřeme je olejem a grilujeme 4 minuty po každé straně na předehřátém grilu.

3

Rybu na naolejované mřížce grilujeme asi 10 minut z obou stran a potíráme ji olejem.

4

Rybu servírujeme s fenyklem a zapáleným pernodem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept