Recept

Tuňák se zeleninou a bylinkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 23135
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

3 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
2 stroužek Česnek
10 ks Cibule
1 ks Cuketa
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
60 ml Olej olivový
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kg Rajčata
1 špetka Šalvěj sušená
1 špetka Sůl
750 g Tuňák v oleji
170 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 960kJ
11% Sacharidy 40 g
42% Tuky 31 g
9% Sodík 179 mg
107% Bílkoviny 60 g

Tuňák se zeleninou a bylinkami postup přípravy receptu:

1

Celé cibule vaříme 5 minut v osolené vodě. Rajčata 30 sekund spaříme v horké vodě, zchladíme je, oloupeme a nasekáme. Tuňáka pokrájíme na kousky a zprudka ho pak osmažíme na oleji dozlatova. Vyndáme ho a necháme okapat a do oleje vložíme cibulku, prolisovaný česnek, rajčata (na pánvi je rozmačkáme), bylinky, šalvěj, cukr, protlak, víno a vše přivedeme do varu.

2

Zeleninu povaříme zvolna 5 minut, vložíme rybu a pokračujeme dalších 5 minut.

3

Pokrm osolíme, opepříme a podáváme s plátky cukety a oreganem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept